Els professors


Departament de Francès

Marisa Juan

Marisa és la Cap del departament i l’única professora de francès que tenim. Nascuda a Tortosa, va estudiar Filologia Espanyola, Francesa i Italiana a La universitat de València. Durant la seva estada a València va obtenir també la qualificació d’entrenadora de Hockey amb la Federació Valenciana de Hockey.

Un cop finalitzats els estudis universitaris va passar un any treballant a Pont Oise a prop de Paris a França com assistent de llengua i llavors va tornar a Catalunya, a Mora d’Ebre, on va començar a ensenyar Francès. Des de llavors ha estat de professora a diferents escoles i a l’IES Pompeu Fabra, a Martorell on va ser Cap d’Estudis durant 6 anys i vicedirectora durant 2 anys.

Ha viatjat molt sobretot per França i Itàlia. Li agrada molt el ball de saló i també ha estat regidora i 1a Tinent d’Alcalde al seu poble, Aldover durant 4 anys.


Departament d'Anglès

Maite Blanco

Maite va néixer a Tortosa I va estudiar filologia Anglo-Germànica primer a la URV a Tarragona i desprès a la Universitat de Barcelona.

Un cop finalitzats els seus estudis va començar a ensenyar Anglès a centres a Alcanar, Ametlla de Mar i altres. També va impartir classes a Tortosa a l’IES Joaquim Bau i a l’IES de l’Ebre.

Va venir a l’IES de Roquetes l’any 1998 i ha estat aquí des de llavors. A més de l’anglès parla també francès i li agrada ballar i cuinar en el seu temps lliure.